Vyhledat

Přehled událostí

P Ú S Č P S N
27
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
28
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
29
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
30
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
31
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
1
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
2
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
3
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
4
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
5
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
6
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
7
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
8
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
9
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpadový kalendář na rok 2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
10
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozní doby sběrného dvora 14.1.2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
11
Česká pošta - Modrá - změna hodin pro veřejnost
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozní doby sběrného dvora 14.1.2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
12
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozní doby sběrného dvora 14.1.2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
13
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozní doby sběrného dvora 14.1.2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
14
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozní doby sběrného dvora 14.1.2022
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
15
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
16
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
17
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
18
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
19
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
20
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
21
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
22
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
23
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
24
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
25
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
26
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Výběrové řízení na obsazení pracovní pozice: VEDOUCÍ ODBORU MÍSTNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
27
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
28
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
29
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
30
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
31
Obsazení volné pracovní pozice "DĚLNÍK (čištění města)"
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Zájemci o kompostér mohou stále podat žádost
1
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
2
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
3
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
4
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
5
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
6
Odpad obsahující azbest je nutné zabalit do pytlů
Omezení provozu pracovišť Městského úřadu Jílové od 29.11.2021
Rekonstrukce budovy Městského úřadu Jílové
Drobečková navigace

Úvod > Úřad > Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Dne 25. května 2018 nabývá účinnosti Nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (anglicky: General Data Protection Regulation odtud dále jen „GDPR“), které se týká zpracování osobních údajů fyzických osob (nově upravuje pravidla stanovená dosud zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů). Mezi hlavní důvody přijetí nařízení GDPR patří rychlý rozvoj informačních technologií a s ním související proces globalizace. 

 

Tímto nařízením se musí řídit správci a zpracovatelé osobních údajů ze všech zemí EU a ve všech odvětvích, vč. veřejné správy.

 

Osobním údajem je podle GDPR každá informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (subjektu údajů). Identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor (jméno, číslo, síťový identifikátor) nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

 

Mezi obecné osobní údaje řadíme: jméno a příjmení, pohlaví, věk a datum narození, osobní stav, ale dnes již také IP adresu, fotografii nebo audiovizuální záznam. Obecné nařízení věnuje speciální pozornost zpracování zvláštních kategorií osobních údajů, jimiž jsou údaje o rasovém či etnickém původu, politických názorech, náboženském nebo filozofickém vyznání, členství v odborech, o zdravotním stavu, sexuální orientaci a trestních deliktech či pravomocném odsouzení. Do kategorie citlivých údajů nařízení zahrnuje genetické, biometrické údaje a zejména veškeré osobní údaje dětí.

 

Naopak z působnosti GDPR jsou vyloučeny anonymizované údaje, údaje zemřelých osob a údaje získané v rámci činnosti čistě osobní povahy (určené jen pro osobní potřebu, a uživatel je nebude s nikým sdílet – např. soukromý adresář), které nemají obchodní či institucionální charakter.

 

V nařízení GDPR jsou nově zakotvena i některá práva subjektů osobních údajů, případně jsou některá stávající práva zpřesněna. Člověk, jehož osobní údaje správce eviduje, má právo na poskytnutí informací o svých údajích nejen ve chvíli jejich předání, ale i kdykoli později. Pokud se to nedotkne práv jiných osob, má právo i na poskytnutí kopie svých údajů. Za další kopii už ale můžete požadovat přiměřený poplatek. K dalším právům patří i právo na opravu nepřesných údajů, právo vznést námitku, např. proti dalšímu zasílání marketingových nabídek, a také právo na vymazání údajů, ale pouze pokud není relevantní důvod pro jejich další uchovávání.

 

Město Jílové (dále jen „město“) zpracovává osobní údaje a další informace týkající se občanů města a dalších subjektů údajů v rámci samostatné

a přenesené působnosti. Osobní údaje lze, pokud existuje alespoň jeden z těchto důvodů:

  • zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje,
  • zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy,
  • zpracování je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je pověřen správce,
  • zpracování je nezbytné pro ochranu životně důležitých zájmů subjektu údajů,
  • subjekt údajů udělil souhlas pro jeden či více konkrétních účelů.

 

Většina osobních údajů je tedy městem zpracovávána na základě povinností, uložených mu zvláštními zákony. Na taková zpracování osobních údajů

o subjektech údajů se nevztahuje povinnost získat souhlas subjektů údajů. 

 

Zásady ochrany osobních údajů se však uplatňují na všechny informace, týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby. Zpracování osobních údajů městem je prováděno zákonným způsobem, je pro občany (či jiné fyzické osoby) transparentní a informace a všechna sdělení, týkající se zpracování těchto osobních údajů, jsou snadno přístupné.

Pokud město zpracovává osobní údaje na základě souhlasu fyzické osoby, jsou tyto osoby upozorněny na případná rizika, vyplývající ze zpracování, a také na pravidla, záruky a práva, která podle GDPR mají. Pokud subjekt údajů udělí souhlas se zpracováním údajů, musí být dobrovolný a je oprávněn jej kdykoliv odvolat. Účely, pro které jsou osobní údaje zpracovávány, jsou jednoznačné a legitimní. Rozsah shromažďovaných osobních údajů je vždy přiměřený a omezený pouze na údaje nezbytné pro naplnění stanoveného účelu. Rovněž doba, po kterou jsou osobní údaje uchovávány, je omezena na nezbytné minimum. Při veškerém zpracování osobních údajů jsou aplikována opatření, která zaručují náležitou bezpečnost a důvěrnost těchto údajů.

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

V souvislosti s přechodem na novou legislativu proto přijímá i město Jílové organizační, bezpečnostní a technická opatření k zabezpečení systémů, informací, dat a osobních údajů, aby zajistilo soulad s GDPR. Obce jako orgán veřejné moci ve smyslu čl. 37 GDPR jsou též povinny jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů, tj. osobu, která bude dohlížet na zpracování osobních údajů (dále jen „pověřenec“) a poskytovat v této oblasti odborné poradenství. Zároveň pověřenec komunikuje s dozorčím orgánem, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) a spolupracuje s ním případně při řešení podnětů ze strany subjektů údajů.

Pověřence musí mít každá obec, dále každá instituce rozhodující o právech a povinnostech osob (např. školy) a také instituce, jejichž hlavní činnost spočívá v rozsáhlém zpracování citlivých údajů (např. nemocnice). Pověřence naopak nemusí mít městské knihovny.

 

Pověřenec města Jílové pro ochranu osobních údajů:

                        Ing. Ivana Bílková

                         tel.: 778 449 003

                         email: dpo@mujilove.cz

 

 

 

Důležité odkazy:
https://eur-lex.europa.eu
www.mvcr.cz/gdpr 
www.uoou.cz
gdpr.uoou.cz